SYNERGI+

Förhöjt resultat av din behandling

SYNERGI+

PERFEKT RESULTAT AV DIN BEHANDLING

SYNERGI+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av Solution by Victus professionella produkter och är ett perfekt komplement till traditionella skönhetsbehandlingar. Den avancerade apparaturen förhöjer resultatet av dina övriga behandlingar med sina fyra olika behandlingsmöjligheter bestående av olika handtag och kombinationer.
 1. Deep Wash Technology
  Med hjälp av det specialutformade handtaget skapas vakuum och microbubblor som blandas med närande vätskor. Dessa ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden i tre olika steg med Deep Wash Solutions.
 2. Active Skin Technology
  Det specialutformade handtaget skapar en reaktion kallad Bohreffekten i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett ihop med medföljande gel. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.
 3. Keep It Young Technology
  Detta handtag skapar traditionell radiofrekvens (fyra poler) som värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna. Detta ger en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.
 4. Deep Inject Technology 
  Detta handtag genererar högfrekvent ultraljud som ger värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna. Detta medför att den aktiva substansen som tillförs kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.
Behandling med SYNERGI+ anpassas efter ditt individuella behov efter hudanalys. 
Synergi+