Kemisk Peeling

Djupgående ansiktsbehandlingar med omedelbara och tydliga resultat. Kemisk peeling innebär att olika syror appliceras på huden för att ge ett stimulera nybildningen av hudceller i samband med att det yttersta hudlagret avlägsnas - detta ger ett omedelbart lyft för huden.

Jag använder mig av Solution by Victus fyra olika rena syror, unika i sitt slag då de inte är förblandade. Genom att blanda dessa själv skräddarsyr jag en peeling utifrån din hudtyp och ditt önskemål gällande resultat. Med kemisk peeling kan man förbättra; acne/acneärr, ålders-/och solfläckar, fina linjer, rynkor, fräknar, ojämn pigmentering, grov/torr hy, ärr.

Mandelic Peel - antibakteriell, effektiv på känslig aknehud och mot pormaskar samt hjälper till att jämna ut hudtonen.
Salisylic Peel - för dig med fetare hy och stora porer. Antiinflammatorisk egenskaper som är effektiva mot akne och oren hy.
Glycolic Peel - motverkar torr och narig hud, minskar fina linjer, avlägsnar döda hudceller samt stimulerar cellförnyelse och produktionen av elastin och kollagen.
Lactic Peel - mjölksyra som är lämplig för behandling av ålderstecken, pigmenteringar och torr hy.

Det räcker med en behandling för att se resultat, men för ett hållbart resultat på sikt rekommenderas en kur på minst fyra behandlingar. Direkt efter en behandling kan en lätt rodnad visa sig. Några upplever att huden blir torr och det beror på att de gamla hudcellerna stöts bort.

Kemisk peeling skall inte kombineras med solljus och mellan behandlingarna ska solskydd användas.

--> Tillbaka till behandlingar